El creixement dels nens i les Musiquetes

La salut dels infants és essencial. Com se sol dir els nens són el nostre futur i, per això hem de proporcionar un ambient i una qualitat de vida adients.

La salut i l’educació son els principals factors per a poder establir una jerarquia i un equilibri en el desenvolupament dels infants.

Són molts els factors que determinen el desenvolupament físic i mental d’un infant. L’educació que rep així com la nutrició i l’entorn on va creixent també són de gran importància doncs es una base fonamental per al seu desenvolupament.

Un dels elements més importants per al creixement d’una persona és la salut. La salut és un dels components més importants per al ésser humà, principalment per als nens que mentre creixen van desenvolupant el seu sistema immunològic i van reforçant diversos sistemes del ser cos.

Està clar que no es poden tractar patologies i malalties per igual en nens i en adults. Per això, avui en dia trobem centres enfocats en els infants, conegut com a hospital de nens. El tractament en l’àmbit de la salut ha d’establir una diferencia molt i molt gran en el seu sistema: establir una metodologia contrastada pera a tractar infants.

Les capacitats i les habilitats dels professionals sanitaris s’han d’intensificar quan tracten amb nens per que ells no tenen la capacitat d’entendre i assimilar què els succeeix. A més, amb els infants la vigilància ha d’estar bastant accentuada.

L’assistència per als nens ha de ser bastant integradora i per això és imprescindible entendre que si un nen té una malaltia o patologia greu es necessari establir un rol completament diferent. A dia d’avui comptem amb diversos centres i hospitals destinats exclusivament als més petits.

L’assistència enfocada als menors és un dels encerts més valorats degut al gran èxit. Els nens són com bombes de rellotgeria, ells estan en un continu procés de metamorfosi, de canvi, de creixement i de coneixement. Per aquest motiu és imprescindible entendre aquesta fase que pateixen i assumeixen els infants per a poder establir unes bases i uns projectes per al sistema sanitari infantil.

Els nens són el futur. L’entorn i l’actitud del entorn són dos plataformes que poden dictaminar el creixement del nen i és per això que hem de prestar sempre molta atenció. El recolzament i el positivisme dels pares i del entorn que envolta el nen dictaminarà la seva personalitat.

Posar en pràctica hàbits i costums en relació amb l’alimentació, l’educació, la neteja i la salut es primordial. Fomentar unes bones pràctiques i corregir-los quan es necessari establirà unes bases fonamentals. L’energia i la vitalitat són trets propis dels infants i per això hem de potenciar aquests dos elements per afavorir el seu desenvolupament. El seguiment del seu creixement mitjançant personal professional sanitari es imprescindible per a determinar el seu estat de salut.

Tenir fills és un projecte de per vida i per això hem de dictaminar unes bases solides per a que aquest infant creixi de la millor forma possible per a poder encaixar i viure en el món.

 

Si te ha parecido interesante, comparte!